EerstJames > Vergelijk & korting voor de laagste prijs
Volg ons :
Inloggen
Welkom terug!
Nog geen account?Meld je hier gratis aan

Heb je vragen?

EerstJames.nl is nieuw in de markt, het is dan ook begrijpelijk dat er vragen ontstaan. Het team van EerstJames.nl staat voor haar dienst en is dan ook bereid om goede uitleg te geven waar dat nodig is. In de loop der tijd hebben we gemerkt dat er veel dezelfde vragen binnenkomen. Deze vragen hebben we gesorteerd en beantwoord onder het kopje "Veel gestelde vragen". Heb je een vraag? Neem dan eerst eens kijkje bij "Veel gestelde vragen" zo ben je snel geholpen! Staat jouw vraag daar niet tussen? Geen probleem! Neem contact met ons op, zodat we jouw vraag direct kunnen beantwoorden!

Service

Heb je problemen met het registreren of gebruiken van EerstJames.nl, of heb je op andere wijze hulp nodig? Dan schieten we je graag te hulp! EerstJames.nl heeft een goede klantenservice, waarmee we je graag door het registratie en gebruiksproces helpen!
EerstJames.nl is geen webshop, maar een vergelijkingswebsite. Daardoor wordt de aankoop niet bij EerstJames.nl gedaan, maar bij de via EerstJames gevonden webshop. Heb je een vraag over een product dat je gevonden hebt via EerstJames.nl? Neem dan contact met de betreffende webshop, zij helpen je graag verder!

Klachten

EerstJames.nl verleent dagelijks haar diensten aan duizenden klanten. Ondanks de genomen inspanningen kan het zijn dat je onvrede ontwikkelt en een klacht wilt indienen. Ook dan staat EerstJames.nl je te woord. Stuur jouw klacht naar ons toe, zodat we samen tot een passende oplossing kunnen komen. We laten je graag inzien wat een gebruiksvriendelijke dienst EerstJames.nl voor jou kan zijn!

Suggesties

EerstJames.nl is een zeer uitgebreide website, met talloze pagina's en functies. Ons team is continue bezig met het optimaliseren van de gebruikservaring. Maar natuurlijk kan het zo zijn dat we een iets gemist hebben. Ontbreekt er een functie, zijn er verbeteringen, of heb je een goed idee? Laat het ons dan weten! Stuur jouw suggestie naar ons toe, we zullen iedere suggestie zorgvuldig bekijken. We doen ons best zo veel mogelijk suggesties realiseren!

Contactgegevens Eerst james

Vestigingsadres
Lindanusstraat 16
6031EA Nederweert

Bereikbaarheid
E-mail: info@eerstjames.nl
Telefoon : +31 (0)85-8771766

Overige gegevens
Kvk nr: 14098274
BTW nr: NL1584.75434.B01