Inloggen
Welkom terug!
Nog geen account?Meld je hier gratis aan
Home / foontje

Foontje - Mobiele abonnementen vergelijken

Ben jij op zoek naar een nieuw telefoonabonnement? Dan zul je vooraf op zoek gaan en informatie verzamelen over de verschillende abonnementen en telefoons die aangeboden worden. Het vinden van het beste en goedkoopste aanbod is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan aangezien er tegenwoordig een heleboel verschillende abonnementen aangeboden worden. Daar hebben ze bij Foontje wat op gevonden. Foontje is dé online telefoonvergelijker voor iedereen die op zoek is naar een passend telefoonabonnement.

Een abonnement vergelijken

Op de website van Foontje kun jij in één oogopslag zien welke abonnementen er op jouw wensen aansluiten. Jij kunt al jouw wensen en eisen invullen waarna er een aanbod uitrolt van telefoons, abonnementen en sim-only's die hierop aansluiten. Geef bijvoorbeeld aan of je gebruik wilt maken van 4G internet of hoe lang de duur van je contract moet zijn. Daarnaast kun je ook je abonnement vergelijken met andere abonnementen zodat jij een doordachte keuze kunt maken om je abonnement te verlengen of een nieuwe af te sluiten. Tevens kun je aangeven hoeveel belminuten, SMS-berichten en MB aan internet je wilt gebruiken.

Alles op één website

Foontje is niet alleen een handige online telefoonvergelijker. Jij kan er namelijk ook terecht voor informatie over de aanschaf van handige gadgets en accessoires, het laatste nieuws en je leest er welke handige applicaties jij kunt gebruiken. Wil jij weten welke mobiel internetbundel er bij jouw telefoon past? Dan kun je dit bij Foontje lezen.

Het voordeel van Foontje is dat je op diverse manieren gebruik kan maken van een aantal voordelen. Jij kan namelijk in één oogopslag alle providers vergelijken en zien welke providers er aanbiedingen hebben. Op deze manier vind je gemakkelijk een telefoon of abonnement dat bij jou past. Het abonnement is hierdoor zo goedkoop mogelijk!

Geen telefoon nodig?

Heb jij al een los toestel aangeschaft of werkt jouw smartphone nog prima? Dan kun je bij Foontje ook een aantal sim-only abonnementen vergelijken. Jij kan via een aantal criteria een passend abonnement vinden. Selecteer hoeveel jij maandelijks wilt uitgeven en wat je nodig hebt aan belminuten, MB's en SMS-berichten. Hierna krijg je een lijstje met aanbieders die je gemakkelijk kunt vergelijken. Ben jij liefhebber van een specifieke provider? Dan kun je dit vooraf ook invullen in de vergelijker. Zo kun jij gemakkelijk een sim-only vergelijken én de beste aanbieding uitkiezen.

Copyright © 2014 - 2019 EerstJames.nl