Inloggen
Welkom terug!
Nog geen account?Meld je hier gratis aan
Home / webzorg

Webzorg - Zorgverzekeringen 2019 vergelijken

Iedereen in Nederland moet een zorgverzekering hebben. Jij wilt natuurlijk op de juiste manier verzekerd zijn en daarbij ook een goede verzekering hebben. Welke zorgverzekering neem je dan? Tegenwoordig vind je een groot aanbod aan zorgverzekeraars die stuk voor stuk claimen dat ze de goedkoopste zijn. Hierdoor kan het voor jou lastig worden om de juiste zorgverzekering uit te kiezen. Jij wilt je immers niet verzekeren voor iets waar jij geen gebruik van maakt. Ben jij op zoek naar de goedkoopste zorgverzekering? Maak dan gebruik van de vergelijker van Webzorg!

Diverse zorgverzekeringen

Webzorg geeft jou informatie met betrekking tot alles wat met zorgverzekeringen te maken heeft. Jij zult op hun website lezen welke soorten zorgverzekeringen er zijn en welke wel en niet verplicht zijn. Denk bijvoorbeeld aan de basisverzekering die iedereen in Nederland standaard moet hebben. Met de basisverzekering kun jij standaard zorg ontvangen van de dokter, het ziekenhuis of de apotheek. Wil jij voor extra aspecten verzekerd zijn die niet in de basisverzekering zitten? Dan kun je een aanvullende verzekering gebruiken. Wanneer jij precies weet waar je voor verzekerd moet worden, dan kun je met de zorgvergelijker van Webzorg op zoek gaan naar de laagste verzekering!

Hoe werkt de zorgvergelijker?

Een zorgverzekering vergelijken bij Webzorg is erg simpel. Jij vult eerst je gegevens in en hoe hoog je eigen risico moet zijn. Daarna maak je de keuze of je de tandarts en fysio ook verzekerd wilt hebben en hoe hoog deze moet zijn. Maak een beslissing over hoe hoog de dekking is voor alternatieve geneeswijzen en bepaal of je brillen en lenzen vergoed wilt hebben. Jij kan bij Webzorg ook aangeven of je een dekking in Nederland, Europa of Wereld wilt hebben. Als laatste geef je aan of je een vrije keuze wilt hebben met betrekking tot de zorgverlener. Je kan ook aangeven of je een bepaalde zorgverlener wilt hebben. Hierna zal er een vergelijking uitrollen waarbij alle zorgverleners in een lijstje onder elkaar staan. De goedkoopste vind je altijd bovenaan.

Gemakkelijk de keuze maken om over te stappen

Door gebruik te maken van de vergelijker zie je in een oogopslag of je verzekering nog steeds de goedkoopste is. Heb jij via het vergelijken een zorgverzekering gevonden die beter aansluit op jouw wensen en eisen? Dan kun je de keuze maken om over te stappen van verzekering. Dit kun je jaarlijks doen in de maand januari. Zorg daarom dat je jaarlijks de premies en dekkingen in de gaten houdt zodat je optimaal gebruik kan maken van verzekeringen. Zo heb jij jaarlijks de goedkoopste verzekering!

Copyright © 2014 - 2019 EerstJames.nl