EerstJames > Vergelijk & korting voor de laagste prijs
Volg ons :
Inloggen
Welkom terug!
Nog geen account?Meld je hier gratis aan

Aangesloten shops

Wil je weten van welke aanbieders je allemaal aanbiedingen en producten kunt vinden op EerstJames.nl? Dan zit je op deze pagina goed! Hieronder vind je een overzicht van alle winkels die aangesloten zijn bij EerstJames.nl. Van deze aanbieders kun je dus regelmatig een aanbieding terugvinden. Tevens zijn de producten van deze shops opgenomen in onze productvergelijker. Zoek je een specifieke winkel? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om deze naam in de zoekbalk in te typen. Daarnaast is het mogelijk om reviews en beoordelingen te vinden per shop.

Soorten producten (categorieën)

Net zo belangrijk als de aangesloten shops zijn de categorieën van de producten. Welk product zoek je? En in welke categorie kun je dat product vinden? Via onze categorieën kun je eenvoudig zoeken naar het product van jouw dromen! Ook als je nog niet precies weet wat je zoekt, kun je via een categorie goede suggesties krijgen.

Shop zoeken

Zoek je een winkel? Wil je bijvoorbeeld weten hoe een shop is beoordeeld, of wil je zelf een shop beoordelen? Zoek dan naar de naam van de shop, of klik op de beginletter van de naam van de shop. Deze functie is handig voor als je niet precies weet hoe de shop heet of hoe je de naam schrijft. Als je klikt op de shop van jouw keuze krijg je alle informatie over deze shop te zien. Handig en overzichtelijk! Trucje van EerstJames.nl: houd de Ctrl-toets en de F-toets op je toetsenbord tegelijkertijd ingedrukt. Er verschijnt dan een zoekvenster waarmee je op de hele pagina kan zoeken. Ook zo zie je in één oogopslag of jouw aanbieder erbij staat (let op dat deze manier van zoeken echt alleen voor één pagina geldt, niet voor de gehele site).