EerstJames > Vergelijk & korting voor de laagste prijs
Volg ons :
Inloggen
Welkom terug!
Nog geen account?Meld je hier gratis aan

Wat is een webshop review?

Een webshop review is een beoordeling die een klant heeft achtergelaten over een webwinkel. Inmiddels zijn webshop reviews onmisbaar geworden, zowel voor de consument als voor de webwinkel. Mensen willen namelijk zeker weten dat ze hun in- en aankopen doen bij een veilige en betrouwbare webshop. Reviews van anderen kunnen het vertrouwen van consumenten bevestigen of juist niet. Daarnaast kan de webshop leren van klantenreviews. EerstJames.nl gebruikt de webshop reviews in ieder geval om de site continue te blijven ontwikkelen en verbeteren.

Waarom een webwinkel review plaatsen?

EerstJames.nl nodigt je van harte uit om een review op onze website te plaatsen. Wij zijn namelijk altijd benieuwd naar wat onze bezoekers vinden. Een review plaatsen is eenvoudig. Bij klantenreacties kun je ons een beoordeling geven (een x aantal sterren) en kun je je beoordeling onderbouwen.

Webshop reviews van shops op EerstJames.nl

Niet alleen EerstJames hecht waarde aan webshop reviews, maar de winkels op EerstJames.nl natuurlijk ook! Daarom is het op EerstJames.nl ook mogelijk om iedere shop te beoordelen en in veel gevallen ook het product. Hierbij help je anderen en draag je bij aan een verbetering van de service of het product.

Wil jij ook onze webwinkel review invullen? Wij bedanken je alvast hartelijk voor je reactie en hopen dat je een aangename ervaring hebt met EerstJames en de shops op onze site!