EerstJames > Vergelijk & korting voor de laagste prijs
Volg ons :
Inloggen
Welkom terug!
Nog geen account?Meld je hier gratis aan

Webshop aanmelden

EerstJames wil een zo compleet mogelijk overzicht kunnen bieden aan de Nederlandse consument. Niet alleen de goedkoopste producten worden opgenomen in ons aanbod, maar ook de beste, of meest bijzondere producten. Heb jij een webshop en denk je dat jouw producten echt niet mogen ontbreken op EerstJames? Meld dan nu gratis je shop aan!

Shop aanmelden

Wij vinden het belangrijk dat onze bezoekers een eerlijk beeld krijgen van alle mogelijke aanbieders van hun product. Aanmelden bij EerstJames is eenvoudig als u actief bent met het leveren van producten aan Nederlandse en Belgische consumenten. Houd er rekening mee dat wij geen accounts hebben welke uw positie in het overzicht kunnen beïnvloeden: wij geven de consument een eerlijk beeld.

Voordelen van je webshop op EerstJames.nl

Waarom zou je je webshop moeten aanmelden op EerstJames.nl?

  • Miljoenen producten staan op EerstJames.nl, deze kan de bezoeker zelf kan filteren en categoriseren. Jij wilt hier toch niet in ontbreken?
  • Je webshop heeft meer verkoopmogelijkheden.
  • Jouw producten worden getoond in de prijsvergelijking en de zoekresultaten op de site. Iemand die zoekt op EerstJames kan jouw product dan dus ook vinden.

Wil je meer informatie over het aanmelden van jouw webshop op EerstJames.nl? Ben je geïnteresseerd in advertentiemogelijkheden op EerstJames.nl? Neem dan contact met ons op.