EerstJames > Vergelijk & korting voor de laagste prijs
Volg ons :
Inloggen
Welkom terug!
Nog geen account?Meld je hier gratis aan

Bespaartips

EerstJames.nl doet meer dan prijzen vergelijken en aanbiedingen presenteren. Het is een dure tijd, en besparen doen we op álle mogelijke manieren zoals in het huishouden, op onze vakanties, op onze woonlasten en op zakgeld. Onze tips om geld te besparen helpen hierbij. De bespaartips maken besparen leuker, draaglijker en simpelweg eenvoudiger.

Wil je je volledig inzetten en dit jaar zo veel mogelijk geld besparen? Vraag dan nu een GRATIS exemplaar van ons e-book Bespaartips aan.

Tips om geld te besparen op vakantie

Wanneer je op vakantie wilt gaan is het verstandig om eerst eens naar hotelaanbiedingen te kijken. Bijna alle kortings- en aanbiedingensites hebben last-minute hoteldeals die jou een hoop geld kunnen besparen. Je kunt wel 60 procent korting krijgen op 3 tot 5 sterrenhotels.

Bespaartips voor in het huishouden

In en rondom het huishouden zijn er vele uitgaven, zodoende ook vele bespaar tips om zo weinig mogelijk geld uit te geven! Denk niet alleen aan bankzaken, belastingaangifte en huurtoeslag, maar ook aan kleine uitgaven zoals de boodschappen, cadeautjes en zaken voor de kinderen. Het lijkt misschien lastig om je kind niet alles te geven wat hij of zij wil, maar er zijn ook voor de feestdagen en verjaardag voldoende voordelige cadeautjes verkrijgbaar.

Geld besparen = online kopen

Zoek je een bepaald product? Kijk en vergelijk dan altijd eerst op het Internet! Het is eenvoudig om prijzen te vergelijken en online kopen is vaak stukken goedkoper. Dit komt doordat online winkels niet hoeven te investeren in dure winkelpanden, personeel en overige zaken die bij een fysieke winkel komen kijken. Ook elektronica en witgoed is online vaak vele malen goedkoper, denk aan televisies, wasmachines, mobiele telefoons en koelkasten.

Meer van zulke bespaar tips krijgen? Vraag dan nu een exemplaar van onze Bespaargids aan!