EerstJames > Vergelijk & korting voor de laagste prijs
Volg ons :
Inloggen
Welkom terug!
Nog geen account?Meld je hier gratis aan

Hoe werkt Eerst James?

EerstJames.nl is de meest actuele en complete vergelijkingswebsite. Je kunt hier op ieder uur van de dag terecht om het product waarnaar jij op zoek bent te vergelijken. Er wordt overzichtelijk in beeld gebracht waar je het product allemaal kunt kopen, wat het overal kost en wat de specificaties van het product zijn. Daarna kun je eventuele aanbiedingen opzoeken, en jouw product voor een mooie prijs aanschaffen!

1. Producten vergelijken

Op EerstJames.nl is het eenvoudig om miljoenen producten uit duizenden shops met elkaar te vergelijken. Niet alleen de prijs wordt vergeleken, maar ook productspecificaties, betalingsopties, levertijd en keurmerken. Je zoekresultaten worden altijd zo relevant mogelijk gepresenteerd. EerstJames is een van de snelstgroeiende vergelijkingswebsites in het land, mede dankzij onze gebruiksvriendelijke presentatie, de sociale mogelijkheden en het uitgebreide aanbod.

2. De beste aanbiedingen vinden

Wat EerstJames uniek maakt, is dat wij niet alleen de beste prijzen met elkaar vergelijken, maar ook direct voor je zoeken of er een aanbieding beschikbaar is die ervoor zorgt dat het product nóg goedkoper is. In ons aanbiedingen overzicht kun je dan direct op zoek gaan naar een dagdeal of dagaanbieding van het product. Wellicht heb je liever dat product dat normaal 100 euro kost en vandaag 40 euro, dan het product wat altijd 30 euro kost. Op EerstJames.nl kun je dit in één oogopslag vinden!

Eerst James werkt niet met aanbieders die zelf hun positie in het overzicht willen beïnvloeden, zoals andere vergelijkingswebsites. Wij willen een eerlijk beeld voor de consument, dus echt de goedkoopste bovenaan!