EerstJames > Vergelijk & korting voor de laagste prijs
Volg ons :
Inloggen
Welkom terug!
Nog geen account?Meld je hier gratis aan

Zoek en vind!

Bij EerstJames.nl wordt gewerkt volgens een uniek concept. Je bepaalt welke korting je wilt hebben. Kortingscodes worden gegeven op ieder soort product en op iedere categorie. Denk bijvoorbeeld aan korting op mode en accessoires, vakanties of reizen, huis en tuin artikelen, elektronische diensten en meer. Dit zijn producten en diensten die we in het dagelijks leven allemaal gebruiken, dus waarom zouden we er geen prijsvermindering op mogen krijgen?

EerstJames is jou kortingssite

We weten dat de kortingssites inmiddels als paddestoelen uit de grond schieten, maar toch zijn we ervan overtuigd dat je je vertrouwen in EerstJames zult vestigen. EerstJames.nl is namelijk een volledig onafhankelijk kortingssite. Bij EerstJames.nl vindt u werkelijk alle beste kortingscodes, niet alleen die van een select groepje leveranciers. Daarnaast hebben wij ook nog exclusieve kortingscodes, namelijk kortingen die u bij geen enkele andere kortingssite zult vinden! Vergeet dus niet om altijd even bij EerstJames.nl te stoppen wanneer jou online aankopen gaan plaatsvinden!

Werking van kortescodes

De kortingscodes die je via EerstJames.nl krijgt werken als volgt: je kopieert de kortingsbon, actiecode of kortingscode en voert deze in bij het bestellen winkelwagen. In sommige gevallen krijg je reductie op op een product en in andere gevallen krijgt u extra kassakorting op je gehele bestelling. Soms zijn kortingscodes ook nog te gebruiken in combinatie met andere aanbiedingen. Dat is dus dubbel korting!